AKI CSINÁLJA IS, NEM CSAK BESZÉL RÓLA

 

Bemutatkozás

Van saját webáruházam is, nem csak a másokét elemezgetem. Ugyanabban a cipőben járok, mint más e-kereskedők, hasonló problémákkal nézek szembe nap mint nap.

Ugyanolyan emberekkel beszélek telefonon és szolgálok ki az interneten, mint mindenki más, akinek webáruháza van.

Rendben tartom, fejlesztgetem, reklámozom és nem pedig tanulmányt írok róla. Naprakészen tartom a tudásom a mindennapi, gyakorlati munka érdekében és nem tananyagot írok belőle. (Bár utóbbinak lehet, hogy lenne értelme és egyszer majd megteszem.)

Egyszóval ismerem az érzést, amikor megköszöni a vásárló a csodaszép árut és a gyors kiszállítást, de azt az érzést is, amikor három törvény változik egyszerre és azt sem tudom hová kapjak. Mindenesetre néhány szóban leírom, hogy ki voltam, vagyok és leszek:

 

MÉRNÖK

Mérnökként végeztem az akkor még Budapesti Műszaki Egyetemnek nevezett, kimondottan elismert felsőoktatási intézményben.

Több évnyi mérnök-tanácsadói tapasztalattal és egy üzleti-marketing diplomával gyarapodva döntöttem úgy, hogy a telekommunikációban folytatom.

 

SZOLGÁLTATÁS MENEDZSER

Karrieremnek ebben a szakaszában vezetékes és mobil távközlési szolgáltatóknál dolgoztam. Távközlési szolgáltatások életciklus menedzsereként vezettem be új termékeket és márkákat a piacra, készítettem üzleti terveket, projekt terveket és éves költségvetést, részt vettem értékesítési és PR kampányok kidolgozásában, oktattam ügyfélszolgálaton dolgozókat és frissen végzett munkatársakat, dolgoztam egyedül, csapatban és projektben.

WEBÁRUHÁZ TULAJDONOS

Aztán ismét elágazott az út, és ezután egyenesen az online szolgáltatások és média világába vezetett, ahol az internetes vásárlás hőskorába csöppentem. Abban az időben még a hatóságokkal is komolyan meg kellett küzdeni, ha valaki webáruházat akart üzemeltetni. A robbanásszerű fejlődés éveit webáruház menedzserként, internetes kereskedőként és online tartalom felelősként éltem meg. Szemtanúja voltam a webáruház fejlesztés és az online marketing evolúciójának.

WEBÁRUHÁZ MENEDZSER

Láttam és látom, hogyan tereli a gazdasági környezet a vállalkozásokat az internetre. Természetes, hogy nem mindenkinek megy egykönnyen és a pénzügyi kérdéseken túl olyan technológiai/technikai/marketing problémák is felmerülnek, amelyek megoldásában jól jön a segítség.

 

 

Már megint foglalkoznom kellene a webáruházzal is!

Meg kellene csinálni ... !
Jó lenne átgondolni ... !
Be kellett volna állítani ... !
Ki kellene találni ... !
Fel kell tölteni ... !
Valamikor már ideje lenne aktualizálni ... !
Már régen le kellett volna cserélni ... !
Na igen! De ki és mikor?
Webáruház figyelmeztetés!
Az Ön webáruházának menedzserre van szüksége! Felveszi a kapcsolatot a webáruház menedzserrel?

Én és a Facebook

Én és a Google+

Google+