BOLT-BLOG
2013.12.11 14:59

HIBAKERESÉS vagy ELADÁS?

Hibakeresés vagy eladás?

Ismét belefutottam egy webáruházba, ahol nem történt semmi. Termék kiválaszt, kosárba beletesz, ellenőriz, utolsó gomb megnyom ... és ... semmi. Se válaszüzenet, se levél, semmi.

1 óra múlva még mindig semmi, este még mindig semmi, másnap pláne semmi. Mivel még mindig sok helyen gyakorlat, hogy nem küldenek sem érkeztetési igazolást, sem visszaigazolást, hanem egyszer csak csenget a postás, tulajdonképpen akár várhattam volna, de biztosra akartam menni. Így hát telefonáltam ....

A vonal túlsó oldalán udvarias bemutatkozással indított bejelentkezés. Elmondtam hát, ami a szívemet nyomta, hogy leadtam egy rendelést, de semmi visszajelzés.... Hmmm. Ők nem látnak a webáruházban megrendelést. Leadnám ismét? Kicsit akkor már furcsállva a helyzetet, megint leadtam egy rendelést. Fél óra múlva ők hívtak. Nem látják a rendelést. De ők is leadtak egy próbarendelést a saját webáruházukban és azt sem látják. De a fiúk már nézegetik itt a dolgot...

Már keressük ....

Csak most indult a webáruház és vannak még apróbb gondok... Hát kinek milyen a vérmérséklete. Én nem nevezném apróbb gondnak, ha egy webáruházban nem látni a megrendeléseket, hanem inkább katasztrófának. Illetve már a "webáruházzal", mint elnevezéssel is gondom lenne.

Én értem, hogy a kereskedő, az kereskedő és "nem ért ezekhez az Internetes huncutságokhoz". De miért gondolják a kereskedő vállalkozások tulajdonosai, hogy még mindig fel kell találni, vagy ki kell fejleszteni valami újat? Miért gondolja, hogy ki kell fizetnie valami olyannak a létrehozását, ami már van. Ráadásul működik. Nem kell "a fiúknak nézegetni semmit". Sőt a fiúk sem kellenek, csak esetleg arra, hogy becsomagolják a megrendelt árut. Mert a webáruház tökéletesen működik. És ezerféle dolgot tud. És nem kell fejleszteni és nem kell hozzá informatikus, meg szoftverfejlesztő, meg "IT-s srác".

Hidd el a Te webáruházad már készen van. Csak KI KELL BÉRELNED (ha nem tetszik a színe, átfestheted éppenséggel) és holnap ..., nem, bocs! Már akár MA el is adhatsz!

 

 

Tetszik vagy másokat is érdekelhet ez a téma? Oszd meg velük!
vagy szólj hozzá itt:

 

Már megint foglalkoznom kellene a webáruházzal is!

Meg kellene csinálni ... !
Jó lenne átgondolni ... !
Be kellett volna állítani ... !
Ki kellene találni ... !
Fel kell tölteni ... !
Valamikor már ideje lenne aktualizálni ... !
Már régen le kellett volna cserélni ... !
Na igen! De ki és mikor?
Webáruház figyelmeztetés!
Az Ön webáruházának menedzserre van szüksége! Felveszi a kapcsolatot a webáruház menedzserrel?

Én és a Facebook

Én és a Google+

Google+