HOGYAN KEZDJÜK?

Webshopot szeretne, de azt sem tudja hol és hogyan fogjon hozzá? Naponta webáruházas ajánlatokat kap, de nem tudja, melyiket válassza? Nem akar pénzt kidobni az ablakon? Jó helyen jár.

Aki még soha nem látott webshopot „belülről”, annak nagyon nehéz eligazodnia abban, hogy vajon mit is kell tudnia egy webáruházi rendszernek. A webáruházakat fejlesztő cégek hosszú funkciólistákat írnak, modulokat és megoldásokat mutatnak be. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az újdonsült webshop tulajdonosok csak menet közben döbbennek rá, hogyan is működnek ezek a funkciók és utóbb kiderül, hogy az alapmodul semmire nem elég, ezt is meg azt is meg kell még rendelni. Végül minimum 2-3-szor annyiba kerül majd a wesbhop technikai elindítása, mint amennyit „első látásra” gondoltak.

Ráadásul a webáruházban való értékesítéshez nem csak webáruházra van szükségünk. Meg kell terveznünk előre, hogy vajon mi fog történni, amikor beérkezik hozzánk az első megrendelés.. Ki mit fog csinálni? Mibe csomagoljuk? Hol tároljuk? És ez korántsem az összes kérdés, ami felmerül ilyenkor.

Megelőzheti a kellemetlen meglepetéseket, ha olyasvalakivel beszélget az elképzeléseiről, aki évek óta üzemeltet webáruházat, de nem az a célja, hogy eladjon Önnek egy webshop megoldást. Vagyis például velem. A beszélgetésnek az a célja, hogy megtervezzük a webshopon keresztüli értékesítés lépéseit, és kidolgozzuk, hogy a leendő webshopnak mit kell tudnia. Amikor ezzel készen vagyunk, akkor kezdetünk hozzá ahhoz, hogy az elvárásainknak megfelelő webáruházi megoldást kiválasszuk.

Már megint foglalkoznom kellene a webáruházzal is!

Meg kellene csinálni ... !
Jó lenne átgondolni ... !
Be kellett volna állítani ... !
Ki kellene találni ... !
Fel kell tölteni ... !
Valamikor már ideje lenne aktualizálni ... !
Már régen le kellett volna cserélni ... !
Na igen! De ki és mikor?
Webáruház figyelmeztetés!
Az Ön webáruházának menedzserre van szüksége! Felveszi a kapcsolatot a webáruház menedzserrel?

Én és a Facebook

Én és a Google+

Google+