Hogyan ne dobja ki a pénzét?

HOGYAN NE DOBJA KI A PÉNZÉT?

Ez a „tananyag” arról szól, hogyan csökkentheti a kockázatot és az ablakon kihajított pénzmennyiséget, amikor webáruház indítására adja a fejét.

Mire figyeljen, ha fejlesztőre bízza a webshop elkészítését?

Mind a saját fejleszt(tet)és, mind az egyedileg telepített nyílt forráskódú webshopok esetében kiemelt kockázatot jelent, hogy a telepítés és a kifizetés után a fejlesztő vagy fejlesztő cég lezártnak tekinti a webáruház fejlesztési projektet. Általában nem csak minden további funkció fejlesztése kerül horribilis összegekbe, de gyakran még a szoftverhibák kijavítása is csak küzdelmes úton, vagy sehogy sem működik ... Néhány pontban összeszedtem hogyan csökkenthetjük a csapdák számát ezen az úton.Mire figyeljen, ha webáruházat szeretne bérelni?

Amennyiben nem fejlesztőt, hanem webshop szolgáltatót keresünk, akkor is nehéz helyzetben vagyunk, ha még nincs elképzelésünk arról, hogy milyen funkciókat kell már egy „alapnak” számító webáruházi rendszernek tudnia. Valamivel ugyan kevesebb a kockázat, mert az előre kifizetett bérleti díjat „lelakhatjuk”, miközben nagyon értékes tapasztalatot szerzünk arra vonatkozóan, hogy a következő választásnál mire figyeljünk. A befektetett munka egy része elvész, de az adatbázisokat (termékek, vásárlók, megrendelések, stb.) ki lehet nyerni a rendszerekből és máshová „betölteni”. Mindenestre pontokba szedtem, mire figyeljünk.

Kérem az ÚTIKALAUZT e-mailben!

Már megint foglalkoznom kellene a webáruházzal is!

Meg kellene csinálni ... !
Jó lenne átgondolni ... !
Be kellett volna állítani ... !
Ki kellene találni ... !
Fel kell tölteni ... !
Valamikor már ideje lenne aktualizálni ... !
Már régen le kellett volna cserélni ... !
Na igen! De ki és mikor?
Webáruház figyelmeztetés!
Az Ön webáruházának menedzserre van szüksége! Felveszi a kapcsolatot a webáruház menedzserrel?

Én és a Facebook

Én és a Google+

Google+