NEM JÖN A VÁSÁRLÓ?

Kész a webáruházunk, feltöltöttük a termékeket, kitaláltuk a folyamatot, rendben vannak a jogi keretek is, de nem jönnek a látogatók. Mi a baj? Miért nem jelenik meg a keresőben?

Manapság már ritka, hogy hetek alatt felfut egy webshop forgalma. A kereső algoritmusok nagyon sokat változtak az elmúlt években és most sokkal ügyesebbnek kell lenni. Az ún. keresőoptimalizálás „szabályai” egyre sokasodnak és bonyolódnak. Az ún. belső SEO (Search Engine Optimization) olyan tevékenység, amely magára a weboldalra, webáruházra koncentrál, és azon belül tesz meg mindent, hogy a kereső robotok megtalálják azt és előkelő helyen jelenítsék meg a keresési találatok között.

 

A jó hír, az, hogy egyszerűbb lesz a munkánk, ha jól választottunk webshop rendszert. A rossz hír az, hogy még akkor is egy nagyon sokat kell majd vele dolgozni. Annak érdekében, hogy ne dolgozzunk feleslegesen, vagy ne költsünk rá többet a kelleténél, jól jöhet a segítség valakitől, aki már megtanult egyet mást akár a saját kárán is.

Már megint foglalkoznom kellene a webáruházzal is!

Meg kellene csinálni ... !
Jó lenne átgondolni ... !
Be kellett volna állítani ... !
Ki kellene találni ... !
Fel kell tölteni ... !
Valamikor már ideje lenne aktualizálni ... !
Már régen le kellett volna cserélni ... !
Na igen! De ki és mikor?
Webáruház figyelmeztetés!
Az Ön webáruházának menedzserre van szüksége! Felveszi a kapcsolatot a webáruház menedzserrel?

Én és a Facebook

Én és a Google+

Google+