WS MOTO GP - webáruházmotorok összehasonlítása

Webáruház motorok összehasonlítása

Arra gondoltam, hogy akár most fogjon valaki a”húrok pengetésihez”, akár "régi motoros” webáruház üzemeltetésben, hasznos lehet számára képet kapni több webáruházi megoldásról. Az összehasonlítások alapja mindig az a webáruház rendszer, amelyikben a saját webshopom üzemel. Úgy is mondhatjuk, ez a kályha, de az összehasonlítgatások közben lassanként rájövők, hogy etalon is egyben.

Mivel mindenki folyamatosan fejleszti a saját rendszerét, minden ilyen írásművet blog bejegyzésként hozok létre, hogy látni lehessen pontosan mikor készült. Az összehasonlítás egy bizonyos időszakban fennálló állapotot vesz figyelembe adott funkciók léte, vagy nem léte, illetve működése szempontjából, amelyek azóta változhattak. Szintén fontos megjegyeznem, hogy az összehasonlítások nem terjednek ki az alkalmazások minden egyes „bitjére”, mert az teljes képtelenség.

Így is elég hosszú olvasmányok, de még mindig nem annyira időigényesek, mintha napokig kellene próbálgatni a rendszert!

 

Eddig elkészült részek:

2014.07.11 14:36
Shoprenter webáruház motor összehasonlítás

Előre szólók, hogy nagyon hosszú és nagyon fárasztó lesz … Aki még soha nem látott webáruházat belülről, annak meg nem lesz könnyen érthető sem …

Egy jogi workshop délutáni szekciójában (nyári meleg, péntek késő délután) éppen a jótállás volt a téma és a kérdezőtől elhangzott, hogy milyen webáruház motort használ (kb. 50 000 ezer termékre).

Erre egy másik résztvevő – egy fiatalember – valami olyan megjegyzést tett (szó szerint már nem tudom idézni), hogy viccelsz, de hiszen az a fasorban sincs a Shoprenter –hez képest. Kényelmetlen csend lett a teremben és talán ezért hozzátette: „legalábbis SEO szempontból”. Sajnos nem voltam a szellemi képességeim csúcsán és nem kérdeztem meg tőle hogy vajon mennyit dolgozott a leszólt webshop rendszerben, de elhatároztam, hogy a következő összehasonlító munkámat a Shoprenter –nek szentelem.

 

CorinWebshop

Már hetek óta terveztem az összehasonlító „rovat” elindítását. Mivel kb. háromnaponta kaptam tőlük kéretlen hírlevelet weblap és webáruház üzemeltetői hírekkel, gondoltam velük kezdem. A webáruházi rendszerük moduláris felépítésű. Először 4 alapcsomag közül választhatjuk ki az igényeinknek megfelelőt a termékeink darabszámától függően. Minden csomag bizonyos funkciókat „alapban” tartalmaz, természetesen a nagyobbak többet. Az alapcsomagba nem tartozó „extra” funkciókat magunk válogathatjuk össze az igényeink szerint. A kipróbáláshoz az ún. „Kisker webáruház” csomagot választottam, amelyet 2000 termékig javasoltak.

Már megint foglalkoznom kellene a webáruházzal is!

Meg kellene csinálni ... !
Jó lenne átgondolni ... !
Be kellett volna állítani ... !
Ki kellene találni ... !
Fel kell tölteni ... !
Valamikor már ideje lenne aktualizálni ... !
Már régen le kellett volna cserélni ... !
Na igen! De ki és mikor?
Webáruház figyelmeztetés!
Az Ön webáruházának menedzserre van szüksége! Felveszi a kapcsolatot a webáruház menedzserrel?

Én és a Facebook

Én és a Google+

Google+